Hvorfor skal I vide noget om mine kunders betalingsmuligheder?
Hvorfor skal I vide noget om mine kunders betalingsmuligheder?

Bliv klogere på hvorfor vi skal vide noget om dine kunders betalingsmuligheder

Alma avatar
Skrevet af Alma
Opdateret over en uge siden

I Lunar Bank er det vores pligt, at kunne forstå, hvordan vores brugere driver deres forretning. Derfor er det også relevant at spørge ind til, og får svar på, hvordan dine kunder, har mulighed for at betale dig som virksomhed.

Det er helt okay kun at have én betalingsmulighed. Det er også helt okay at have flere - alle virksomheder er forskellige. Vi skal blot oplyses om, hvilke betalingsmuligheder, dine kunder har.

Driver du f.eks en webshop, hvor du udelukkende tager imod kortbetalinger, så vælger du det. Tager du også imod fakturabetalinger, så tilvælger du det.

Driver du f.eks. en fysisk butik, hvor du både tager imod kortbetalinger og MobilePay, så vælger du disse to og fortsætter.