Hvorfor skal I vide noget om mine ansatte?

Bliv klogere på, hvorfor vi spørger ind til virksomhedens ansatte, og hvad vi skal bruge i denne forbindelsen.

Alma avatar
Skrevet af Alma
Opdateret over en uge siden

I Lunar Bank er det vores pligt, at kunne forstå, hvordan vores brugere driver deres forretning, og hvordan forretningen er sammensat. Derfor har vi brug for at vide, hvor mange personer, virksomheden har ansat, udover dig som ejer.

Hvis det udelukkende er dig i virksomheden, vælg da “Nej”.

Hvis virksomheden har nogle ansatte udover dig selv, som ejer, som hvis du eksempelvis har en receptionist, køkkenmedarbejder, eller lagermedhjælper ansat, vælg da “Ja