Hvorfor skal jeg linke til de steder, hvor virksomheden er tilstede online?
Hvorfor skal jeg linke til de steder, hvor virksomheden er tilstede online?

Bliv klogere på, hvorfor vi skal vide, hvor virksomheden er tilstede online

Alma avatar
Skrevet af Alma
Opdateret over en uge siden

I Lunar Bank er det vores pligt, at kunne forstå, hvordan vores brugere driver deres forretning, og hvor forretningen er synlig. Derfor har vi brug for at vide, på hvilke platforme virksomheden er tilstede.

Hvis virksomheden er tilstede online, bedes du nævne de steder, hvor virksomheden er online. Dette kan f.eks. være:

• Instagram

• Facebook

• Linkedin

• Virksomhedens hjemmeside

Vi ønsker at forstå hvordan du driver din forretning og fra hvilke salgskanaler du finder dine kunder. Derfor kan det også være mange andre stedet du er tilstede online. Indsæt et link til alle dine sider - så har vi nemmere ved at behandle din ansøgning.