Hvorfor skal I vide hvilken adresse virksomheden drives fra?
Hvorfor skal I vide hvilken adresse virksomheden drives fra?

Bliv klogere på, hvorfor vi skal vide, hvilken virksomheden drives fra.

Alma avatar
Skrevet af Alma
Opdateret over en uge siden

I Lunar Bank er det vores pligt, at kunne forstå, hvordan vores brugere driver deres forretning, og fra hvilken adresse virksomhedens daglige drift foregår fra. Derfor har vi brug for at vide, hvorfra virksomheden er drevet, og i denne sammenhæng, om det er en privat- eller erhvervsadresse.

Driver du din virksomhed fra et erhvervslejemål?

Hvis virksomheden drives fra et erhvervslejemål, vælg da Fra en erhvervsadresse. Du vil senere hen blive bedt om at uploade en kopi af din lejekontrakt fra de lokaler du lejer. Den uploadede lejekontrakt skal være underskrevet af begge parter, da vi ellers ikke kan godtage dokumentet og derfor ikke kan godkende din ansøgning.

Hvis du ikke har en lejekontrakt, har vores gode venner hos Contractbook lavet denne skabelon som du kan gøre brug af.

Driver du din virksomhed fra et kontorfællesskab?

Hvis du driver din virksomhed, fra et kontorfællesskab, kategoriseres dette også som Fra en erhvervsadresse. Her kan vi enten bruge en lejekontrakt som er underskrevet af begge parter eller en faktura fra kontorfællesskabet, som dokumentation.

Driver du din virksomhed fra et hjemmekontor eller din garage?

Hvis du driver din virksomhed fra dit hjem, eller en anden privat adresse, vælg da Fra min privatadresse. Dette kan f.eks. være, hvis du har en IT-konsulentvirksomhed, hvor du udelukkende driver den fra dit eget kontor i hjemmet eller hvis du kører taxa og din bil holder derhjemme.