Alle samlingerBusinessAnsøgning
Hvordan uploader jeg dokumenter som en del af ansøgningsprocessen?
Hvordan uploader jeg dokumenter som en del af ansøgningsprocessen?

Læs om hvordan du uploader dokumenter som en del af processen om at få en erhvervskonto i Lunar.

Alma avatar
Skrevet af Alma
Opdateret over en uge siden

I processen om at få en erhvervskonto i Lunar skal du uploade dokumenter i din ansøgning. I den her artikel viser vi dig hvordan du gør det.

Upload ved at trække

Når du bliver spurgt om at uploade dokumenter kan du vælge at trække dem ind fra dit skrivebord eller der hvor dine dokumenter er gemt. Se med herunder 👇

Upload ved at trykke

Du kan også trykke på den grønne kasse og vælge hvorfra dokumentet skal uploades. Se med herunder 👇

Upload i Lunar appen

Hvis vi beder dig uploade filer i appen gør du sådan her 👇