Hvorfor spørger I ind til min forventede omsætning de kommende 12 måneder?
Hvorfor spørger I ind til min forventede omsætning de kommende 12 måneder?

Bliv klogere på, hvorfor vi spørger ind til din forventede omsætning

Alma avatar
Skrevet af Alma
Opdateret over en uge siden

I Lunar Bank er det vores pligt, at kunne forstå, hvordan vores brugere driver deres forretning, og hvilken omsætning de forventer. Derfor har vi brug for at vide, hvordan din forventede omsætninger for de kommende 12 måneder ser ud.

Derfor bedes du her angive et realistisk estimat på din forventede omsætning. Det forventes ikke at du rammer helt præcist, men vi vil gerne have, at du kommer med dit bedste estimat på, hvad du forventer at have i omsætning. Hvis din virksomhed har eksisteret i længere tid, kan du blot tage udgangspunkt i sidste års omsætning.