Hvorfor skal jeg uploade en faktura?

Lær hvorfor vi beder dig uploade en faktura som en del af ansøgningsprocesen til en erhvervskonto i Lunar.

Alma avatar
Skrevet af Alma
Opdateret over en uge siden

Som bank skal vi over for myndighederne redegøre for de kunder vi har, og den aktivitet, der vil ske. Det er et krav for os som bank at vi forstår hvordan vores potentielle kunder driver deres virksomhed mens vi også er forpligtet til at overholde kundekendskabsproceduren jf., lovgivningen. Der er flere grunde til at vi beder dig uploade en faktura 👇

Pengestrømme

I stedet for du som ansøger skal fremsende prislister beder vi dig uploade en udstedt faktura. Det gør vi for at få en forståelse af dig og din forretning og for at se hvad du tager for dine ydelser eller produkter. Det hjælper os også med at skabe en forventning om hvad der kommer til at ske på kontoen i fremtiden.

Samarbejdspartnere

Vi bruger også den uploadede faktura til at få en forståelse af samarbejdsaftaler som du måtte have med andre virksomheder. Vi bruger det til at skabe et samlet billede af din virksomhed og for at forstå den i dybden.

Kunder

Når vi efterspørger fakturaer som er udstedt til kunder, gør vi det for at se hvilke typer kunder du har. Her tænker vi på om kunderne er erhvervs- eller privatkunder eller måske en blanding.

Bankoplysninger

Når vi indhenter fakturaer gør vi det også for at bekræfte om hvorvidt du har drevet din virksomhed i en anden bank før eller ej.

Kan du ikke uploade en faktura?

Hvis du ikke kan uploade en faktura som du har sendt til en kunde, så skal du på anden måde skaffe dokumentation på at din virksomhed har drift eller snart får det. Det kunne for eksempel være:

• En kopi af en mailkorrespondance med din kunde

• En skriftlig aftale med din kunde

• En samarbejdsaftale

• En kopi af et kontoudtog hvor din kunde laver en indbetaling (for eksempel på din private konto)

Er det helt umuligt for dig at uploade noget som helst, så uploader du bare et tomt dokument for at kunne fortsætte med at udfylde og svare på spørgsmål. Så kontakter vi dig bagefter og prøver at finde en løsning.