Hvorfor skal I vide noget om mine tidligere bankforhold?

Bliv klog på hvorfor vi spørg ind til dine tidligere bankforhold.

Ebbe avatar
Skrevet af Ebbe
Opdateret over en uge siden

I processen om at få en erhvervskonto i Lunar skal vi have svar på relevante spørgsmål. Det skal vi, for at kunne dannes os et overblik over virksomheden og dens historik og hvilken aktivitet vi kan forvente at se i løbet af kundeforholdet. Det er et krav, vi som finansiel virksomhed, skal opfylde overfor myndighederne.

Vi spørger ind til dine tidligere bankforhold, for at danne os er overblik over om du tidligere har haft en anden bank. Selvom det kan virke fjollet hvis du næsten lige har stiftet din virksomhed, så ser vi ofte virksomheder, som i de første måneder bruger deres private konto som virksomhedskonto.

Hvis din virksomhed er lidt ældre og har haft en konto i en anden erhvervsbank forinden, så er det interessant for os at vide. Når vi gennemgår din ansøgning forsøger vi at danne os et samlet overblik over selve driften, men virksomhedens historik er også en faktor vi kigger på og derfor spørger vi ind til det.