Hvor lang er behandlingstiden på en ansøgning om en erhvervskonto?
Hvor lang er behandlingstiden på en ansøgning om en erhvervskonto?

Få afstemt dine forventninger omkring hvor lang tid du skal vente på svar på din ansøgning til en erhvervskonto.

Ebbe avatar
Skrevet af Ebbe
Opdateret over en uge siden

Derfor kan der være lang behandlingstid

Lunar er en populær bank for iværksættere og små virksomheder. Det betyder blandt andet at vi får rigtig mange ansøgninger, som vi er rigtig glade for. For dig som lige har ansøgt om en konto kan det dog betyde, at du skal vente lidt.

Fordi at vi får så mange ansøgninger, svinger vores behandlingstid meget og vi har derfor svært ved at melde en præcis behandlingstid ud. Længden af vores sagsbehandling afhænger nemlig af flere ting:

• Kvaliteten af ansøgningen: Jo bedre du beskriver dig og din virksomhed igennem ansøgningen, jo nemmere er det for os, når vi skal til at gennemgå ansøgningen. De filer du uploader, skal være til at læse, have underskrifter og være valide - på den måde hjælper du os også med at gøre sagsbehandlingen nemmere.

• Mængden af ansøgninger vi har i process: Som nævnt, så får vi mange ansøgninger. Travlhed kommer og går i perioder. Vores team kæmper hårdt for at gennemgå din ansøgning, men som du nok ved som iværksætter, så er der kun 24 timer i døgnet 😉

• Dialogen med dig: Det sker tit, at vi har nogle uddybende spørgsmål til dig, efter at du har udfyldt din ansøgning. Behandlingstiden afhænger derfor også af hvor lang tid vi bruger på dialog frem og tilbage.

Kan I slet ikke give et estimat?

Som du kan læse herover, så kan det være svært at give et estimat. Vi sigter dog efter at behandle din ansøgning indenfor det tidsestimat vi oplyser i appen. Dette tæller fra den dag hvor du har udfyldt det sidste og uploadet filer til os. Det er meget vigtigt at sige, at vi ikke kan love at behandle din ansøgning inden for estimatet, men det er det vi sigter efter. Der vil være tilfælde hvor vi behandling af din ansøgning tager længere tid, men der vil også være tilfælde hvor behandling af din ansøgning tager kortere tid.

Søgeord: ventetid, behandlingstid, estimat, business ansøgning, erhvervskonto