Adgang til min konto

Her kan du læse om hvilke der har adgang til min konto

Opdateret over en uge siden

Hvem har adgang til min konto?

Det er kun kontoindehaver som har adgang. Dette skyldes at du som har ansøgt om en erhvervskonto har registreret med dit personlige NemID. Det vil sige at hverken revisor eller medejer har almindelig eller kiggeadgang.

Hvis min revisor skal bruge et kontoudtog?

Skal din revisor bruge et kontoudtog, skal det ske igennem kontoindehaveren. Måden man finder et kontoudtog på gøres således:

1. Klik på den konto hvor det ønskes fra

2. Klik herefter på "Eksporter"

3. Vælg om kontoudtoget skal være i .pdf eller .csv

4. Vælg den ønskede periode

5. Afslut med eksporter

Nu har du et kontoudtog på din enhed i det ønskede format og periode, som kan vidergives til din revisor.

Hvad hvis medejer af virksomheden vil have adgang?

Så kan medejeren desværre ikke. Alt skal ske igennem kontoindehaver.

Værd at vide

Det er vigtigt at huske, når man ansøger, så er det den tegningsberettiget/direktøren. Det vil altså sige, at selskabet tegnes af direktøren.