Medarbejderkort

Her kan du læse om medarbejderkort

Opdateret over en uge siden

Medarbejderkort (expense management) er til Essential- eller Limitless-kunder, som ønsker at invitere medarbejdere til deres team. Det vil give dig mulighed for at styre forbrugsgrænsen på det individuelle kort og give dig fuld kontrol over hvor meget dine medarbejder bruger og på hvad.

Hvordan invitere jeg en medarbejder til at få sit eget kort?

1. Åbn din Lunar App

2. Inde under fanen "produkter" vælger du "Teams"

3. Tryk "tilføj nyt team-medlem"

4. Indtast medarbejderens mail

5. Vælg den ønskede konto

6. Indtast medarbejderens maksimale forbrugsbeløb

Nu har du sendt en invitation til din medarbejder. Herefter skal medarbejderen selv ind og accepter invitationen.

Godt at vide

Medarbejderen kan ikke se saldoen på virksomhedens konto, kun det forbrug som er bestemt.

Kortet kan bruges i alle butikker verden over, der tager imod Visa Debit.