Få hjælp til Lunars produkter

Sådan finder du hjælp via vores hjælpeartikler, livechat og telefon-support.

Anna avatar
Skrevet af Anna
Opdateret over en uge siden

Har du brug for lidt ekstra hjælp? Sådan finder du svar på dine spørgsmål:

1. Lunar-hjælpecentret (som du er på lige nu) dækker langt de fleste konto- og produktoplysninger og indeholder en lang række vejledninger. Klik her for at gå til startsiden for hjælpecentret og/eller brug søgelinjen til at indtaste din specifikke forespørgsel. Du kan altid ændre sproget øverst til højre i hjælpecentret:

2. Hvis hjælpecenteret ikke kan hjælpe dig med det rigtige svar, er den næstbedste mulighed at chatte med os. Hvis de automatiske svar i chatten ikke hjælper, vil du blive dirigeret videre til et rigtigt levende menneske! Her kan du finde chat-muligheden:

• Lige her i hjælpecentret! Klik på chat-ikonet nederst til højre:

• I Lunar-mobilappen åbner du chatfunktionen i profilsektionen. Klik på dit profilikon (en lille cirkel der viser dine initialer eller et selvvalgt billede) i øverste venstre hjørne af appen og vælg derefter Hjælp.

3. Hvis du foretrækker telefon frem for chat, kan du ringe til os på +45 70 60 54 54.

Vi har åbent alle hverdage fra 9-23. I weekender og på helligdage har vi åbent fra 10-17.