Erhvervslån med Qred

Bliv klogere på, hvordan du ansøger om et erhvervslån

Opdateret over en uge siden

Hos Lunar tilbyder vi erhvervslån igennem vores samarbejdspartnere Qred. Du kan låne op til 500.000 kr. og din ansøgning bliver hurtigt behandlet. Læs her, hvordan du kommer igang.

Sådan ansøger du om et lån

For at optage et erhvervslån, skal du oprette en ansøgning i din Lunar-app. Ansøgningen er gratis og ikke-bindende. Sådan gør du:

1. Åbn din Lunar-mobilapp og vælg Produkter i menuen nederst i appen.

2. Scroll ned til Services og vælg Business lån.

3. Klik på Beregn lån. Du bliver nu guidet igennem vores låneberegner, hvor du skal vælge dit ønskede lånebeløb og låneperiode. Det er helt op til dig, om du vil betale tilbage over 6, 12 eller 18 måneder. Klik på Næste, når du har valgt dine ønsker.

4. På den næste side, skal du give samtykke til, at Lunar og vores samarbejdspartner Qred kan personoplysninger med hinanden. Læs teksten grundigt og klik på Accepter og ansøg, hvis du ønsker at give samtykke og gennemføre din låneansøgning.

Qred svarer dig på din ansøgning inden for en time i normal kontortid via SMS og email. Du vælger selv, om du vil tage imod tilbuddet, når du har fået svar på din låneansøgning. Godkender du lånet, udbetales pengene oftest samme dag til din Business konto.

Hvad skal der til for at få et lån?

Qred foretager en helhedsvurdering af hver eneste ansøgning. Det absolut vigtigste kriterie er virksomhedens evne til at håndtere fremtidig betalinger, samt at lånebeløbet er rimeligt i forhold til virksomhedens størrelse og omsætning.

Godt at vide

• Det er ikke muligt at få tilknyttet en kassekredit til en af dine Lunar-konti på nuværende tidspunkt.