Integrationer
Integration med regnskabsprogrammer

Integrer med Dinero, Billy & E-conomics

Opdateret over en uge siden

Hvordan kommer jeg i gang med at bruge Dinero?

1. Vælg produktsiden i Lunar Business

2. Vælg “Dinero” og tryk på “Forbind”

3. Derefter åbner siden, hvor du skal angive dit Dinero virksomheds-ID og Dinero API-nøgle

4. Dinero virksomheds-ID finder du ved at logge ind til Dinero og gå ned til bunden af skærmen. Kopier eller noter dit Dinero virksomheds-ID og sæt det ind.

5. Dinero API-nøglen skal du generere i Dinero. Ved at klikke på “Hjælp til at finde din API-nøgle” i Lunar Way Business, bliver du guidet af Dinero til, hvordan du kan generere en API-nøgle ved at trykke “Ny API-nøgle”. Giv API-nøglen en beskrivelse (Fx “Lunar”) og tryk “Opret API-nøgle”.

6. Du har nu genereret din Dinero API-nøgle, som du kan kopiere direkte ind i Lunar.

7. Vælg forbind med Dinero. Din virksomhed er nu integreret mellem Lunar og Dinero. Dine transaktioner vil herfra automatisk blive sendt til Dinero og bogført, hver gang der går penge ind eller ud af din konto.

Link til forklaring på Dinero’s hjemmeside, samt Dinero integrations guide.

Hvordan kommer jeg i gang med Billy?

1. Vælg produktsiden i Lunar Business

2. Vælg "Billy" og tryk på "Forbind"

3. Opret API-nøgle. Se link

4. Indtast API-nøgle

5. Forbind Billy

Hvordan kommer jeg i gang med E-conomics?

1. Vælg produktsiden i Lunar Business

2. Vælg "E-conomics" og tryk "Forbind"

3. Opret API-nøgle. Se link

4. Indtast API-nøgle

5. Forbind E-conomics