Teknisk
Behandlingstid på teknisk sag

Her kan du finde svar på behandlingstid af din tekniske sag

Opdateret over en uge siden

Har du en sag inde til tekniske afdelingen, kan behandlingstiden varierer fra sag til sag. Kundensupporten er i tæt dialog med vores tekniske afdeling, og holdere vores kunder løbene opdateret.

Hvad kan du gøre?

Det vil være med stor fordel, mindske behandlingstiden, hvis du kan forsyne kundesupporten med:

• Billeder af problemet samt video.

• URL link som findes i toppen af skærmen, når du er ved login stadiet.

• Grundig beskrivelse af problemstillingen

• Hvad gør du, når problemet viser sig?

• Hvordan kommer problemet op?

• Kommer der er en fejlbesked frem?

• Hvor henne i appen, fejlen opstår?

• Har nulstillet Lunar appen?

• Har du slettet og geninstalleret Lunar appen

Du kan forvente et svar på din tekniske sag indenfor 2-7 hverdage.