Overførsel over 200.000 DKK

Her kan du læse om proceduren ved overførsel over 200.000 DKK

Anna avatar
Skrevet af Anna
Opdateret over en uge siden

Ved overførsler over 200.000kr, skal du skrive ind til kundesupporten. Vi skal bruge følgende:

• Beløb

• Afsenders reg. og kontonummer

• Modtagers reg. og kontonummer

• Hvad teksten for overførslen skal indeholde til både afsender og modtager

• I hvilken forbindelse, at beløbet skal overføres

• Hvorfor overførslen ikke kan foretages selv i Lunar appen (beløb overstiger grænsen)

Vi skal desuden også bruge dokumentation for overførslen. Dette kan sendes til documentation@lunar.app

Godt at vide

Skal du modtage betalinger fra udlandet, finder du dit IBAN/SWIFT under den ønskede konto og herefter vælger "detaljer"