Overførsel over 500.000 DKK

Her kan du læse om proceduren ved overførsel over 500.000 DKK

Anna avatar
Skrevet af Anna
Opdateret i denne uge

Ved overførsler over 500.000kr, skal du skrive ind til kundesupporten. Vi skal bruge følgende:

• Beløb

• Afsenders reg. og kontonummer

• Modtagers reg. og kontonummer

• Hvad teksten for overførslen skal indeholde til både afsender og modtager

• I hvilken forbindelse, at beløbet skal overføres

• Hvorfor overførslen ikke kan foretages selv i Lunar appen (beløb overstiger grænsen)

Vi skal desuden også bruge dokumentation for overførslen. Dette kan sendes til documentation@lunar.app

Godt at vide

Skal du modtage betalinger fra udlandet, finder du dit IBAN/SWIFT under den ønskede konto og herefter vælger "detaljer"