Kontostyring
Ekstra konto
Sådan lukker du en ekstra konto

Bliv klogere på, hvordan du lukker ekstra bankkonti

Mathilde avatar
Skrevet af Mathilde
Opdateret over en uge siden

Hvis du ikke længere har brug for en af dine ekstra konti, kan du nemt lukke den i appen. Vær dog opmærksom på, at det ikke er muligt selv at lukke din primære konto - dvs. den bankkonto, som du automatisk blev tildelt, da du blev kunde hos Lunar.
Hvis du ønsker at lukke din konto helt og aldeles, bedes du henvende dig hos vores support.

Sådan lukker du en ekstra konto

1. Under fanen Konti kan du se alle dine konti, du kan finde fanen i toppen af appen. Find den konto, som du ønsker at lukke og tryk på denne.

2. Tryk på Detaljer i toppen af skærmen.

3. Tryk på Luk konto i toppen af skærmen.

4. På den næste side kan du læse vigtig information om, hvad der sker, når du lukker din konto. Swipe til højre i bunden af skærmen for at afslutte og lukke kontoen.

5. Vi vil nu gå igang med at lukke din konto. Når kontoen er lukket, sender vi en bekræftelse på email. Tryk på Færdig for at komme tilbage til din Lunar-app.

Godt at vide

• Når du lukker din ekstra konto, er der en opsigelsesperiode på indeværende måned + 1 måned. Indtil kontoen er lukket vil den stadig figurere i appen og alle funktioner vil fortsat være tilgængelige indtil opsigelsesperioden er ovre.

• Når din ekstra konto lukker, sker der automatisk en række forskellige ting:

• Alle fysiske og virtuelle kort knyttet til kontoen vil blive lukket.

• Saldo på kontoen vil blive flyttet til din primære konto.

• Betalinger, faste og fremtidige overførsler og betalingsserviceaftaler vil alle blive flyttet til din primære konto.

• Hvis din NemKonto er tilknyttet kontoen, vil den blive flyttet til din primære konto.

• Hvis du har foretaget en overførsel fra en ekstra konto, vil det desværre ikke være muligt at forhindre overførslen i at blive gennemført ved at lukke kontoen.