Her finder du information om at optage et lån, samt en guide til hvordan dette gøres.

Thor avatar
Skrevet af Thor
Opdateret over en uge siden

Guide til at ansøge om lån

Hvis du skal ansøge om et lån hos Lunar, gøres det i appen. Under 'produkter' kan du finde 'lån', hvor du kan følge flowet for at ansøge om et lån.

For at ansøge om et lån hos Lunar, skal vi bruge information om følgende:

• Hvilket beløb du ønsker at låne og hvor meget du vil afbetale om måneden

• Boligforhold

• Civilstatus

• Faste udgifter

• Bil

• Andre lån

Alle disse oplysninger er nødvendige, for at vi kan vurdere, om du er kreditværdig og kan betale lånet tilbage. Det er derfor vigtigt, at du sikrer dig, at de oplysninger du giver, er korrekte og uden fejl.

Ventetider

Bliver dit lån godkendt vil du inden for 24 timer modtage en notifikation, hvis du har slået push beskeder til i din Lunar-app,

Ved både afslag og godkendelse modtager du også en mail.

Hvis din ansøgning er godkendt, vil du få et lånedokument, som skal underskrives med NemId.

Du kan slå push notifikationer fra/til, ved at gå ind i indstillingerne på din telefon, og finde 'Lunar' under dine apps. Herunder vil man kunne finde muligheden for at slå notifikationerne fra og til.

Derudover kan man inde i appen gøre følgende:

Tryk på profilikon → indstillinger → Notifikationer → Vælg notifikationer

Så snart en låneaftale er underskrevet, vil pengene blive udbetalt.

Godt at vide

• Du kan låne op til 500.000 kroner

• Renten vil være mellem 4,49 - 19,99 %.