Når du flytter til udlandet med Lunar
Sean avatar
Skrevet af Sean
Opdateret over en uge siden

Hvis CPR-registeret registrerer at du er flyttet til udlandet, så har vi behov for at indhente dokumentation på din nye adresse i udlandet. Dette kan være følgende former for dokumentation fra det givne land:

• Et officielt ID-kort med navn, adresse og udstedelsesdato

• En offentlig regning for f.eks. net, vand eller el med navn, adresse og udstedelsesdato, eller

• En lejekontrakt - med navn, adresse, signatur-dato og indflytnings-dato.

OBS: Dokumentationen må maks være 2 måneder gammel.

Såfremt du er flyttet burde der ligge en anmodning klar til dig i appen, i toppen af skærmen.

Udover dette har vi behov for at vide om dit skattemæssige hjemsted har ændret sig. Derfor skal vi vide:

• Hvad dit skattemæssige hjemsted er

• Hvad dit skatteregistreringsnummer (TIN) eller tilsvarende nummer er.

TIN: Tax Identification Number kan findes ved at kontakte den kommune, eller region, som du er bosat i.

Det er vigtigt at vi modtager dokumentationen for at kunne opretholde kundeforholdet og kunne give dig de bedste muligheder hos os. Derfor skal vi gerne modtage ovenstående indenfor 14 dage.

Dokumentation skal altid indsendes til os igennem den anmodning som er lavet til dig i appen.

Lande

Er du som kunde flyttet til et land som er medlem af EU/EØS eller et fra listen herunder, så skal du fremsende dokumentation på din nye adresse.

• Storbritannien

• Schweiz

• Grønland

• Færøerne

• Monaco

• Andorra

Hvis det land som du er flyttet til ikke er enten EU eller EØS, eller på listen herover, så kan vi desværre ikke beholde dig som kunde. Du vil modtage en opsigelse, med en varsel på 2 måneder.

Dokumentation

Hvis du indsender dokumentationen på et sprog, som ikke er dansk eller engelsk. Så skal vi bede dig udfylde nedenstående punkter:

• Vejnavn

• Vejnummer

• Etage

• Områdekode (hvis nogen)

• Postnummer

• By

• Indflytningsdag

Desuden har vi brug for at få bekræftet fra dig:

• Dit skattemæssige hjemsted (land) for fremtiden

• Hvad dit skatteidentifikationsnummer (TIN)

eller

• tilsvarende nationale ID-nummer er