Alle samlingerKontoFælleskonto
FAQ: Luk af fælleskonto

Få svar på de oftest stillet spørgsmål omkring lukning af en fælleskonto

Anna avatar
Skrevet af Anna
Opdateret over en uge siden

Kan man forlade en fælleskonto?

Man kan altid forlade en Fælleskonto, men vær opmærksom på at de tilsluttede kort vil blive spærret.

Hvad sker der, hvis ejeren af fælleskontoen opsiger sit Standard, Plus eller Unlimited abonnement?

Er man ejer en fælleskonto og vælger at nedgradere til et Light abonnement, så vil kontomedlemmer blive fjernet fra fælleskontoen, og den vil overgå til almindelig ekstra konto. At have en ekstra konto hos Lunar, uden betalingsabonnement, koster 19 kr. om måneden.

Hvordan lukker man en fælleskonto?

Som ejer skal de først fjerne alle deltagere fra deres Fælleskonto. Efterfølgende vil deres konto automatisk blive til en normal forbrugskonto. Herefter kan man lukke kontoen på samme måde, som alle andre konti.

Hvad sker der, hvis ejeren fjerner et medlem fra en konto og dermed et kort?

Kontoejer er i sin gode ret til fjerne medlemmer fra kontoen, og kontomedlemmer har ikke krav på indestående.