Kom igang
Dokumentation
Dokumentation under ansøgning
Kevin avatar
Skrevet af Kevin
Opdateret over en uge siden

Når du ansøger vil du blive bedt om følgende:

• Et billede af dit pas eller kørekort.

• Et billede af dit gule sygesikringsbevis.

• En bekræftelse ved brug af MitID

Yderligere dokumentation:

I forbindelse med din ansøgning, kan du blive bedt om at indsende yderligere dokumentation. Det er i forbindelse med vores kundekendskabsprocedurer, som vi er forpligtede til at efterleve.

Eksempler på dette kan være et udprint fra CPR-registeret, som bekræfter dit navn og adresse.

Det kunne også være et kontoudtog for de seneste 3 måneder i din anden bank.

Hvis der efterspørges yderligere dokumentation, vil man have mulighed for at indsende det direkte i appen fra din smartphone. Her vil det ønskede dokumentation også specificeres.