Renteopsparing

Læs mere om hvad en renteopsparingskonto er og hvordan du opretter den.

Signe avatar
Skrevet af Signe
Opdateret over en uge siden

Få en renteopsparingskonto med fast positiv rente på op til +2,75%. Renteopsparingen er til dig, der gerne vil have mere positiv rente og til gengæld binde dine penge i 6 måneder, 1 år eller 3 år.

Højere rente - alt efter den pakke du vælger

Renten afhænger af, hvilken pakke du har, og hvor længe du binder dine penge.

Renten beregnes årligt og udbetales månedligt. Du kan i app'en beregne din rente og dermed se, hvor meget du tjener når du indsætter op til 1.000.000 kr.

Sådan opretter du en renteopsparing

Det er hurtigt og nemt at oprette en renteopsparing. Du skal blot følge disse steps:

1. Åben Lunar-appen.

2. Klik på fanen Udforsk.

3. Scroll ned og klik på Renteopsparing.

4. Tryk på Opret Konto.

5. Du skal nu indtaste det beløb som du ønske at indsætte. Du kan indsætte mellem 25.000 kr. og op til 1.000.000 kr

6. Tryk på Fortsæt.

Renteopsparingskontoen er nu oprettet, og du kan tilføje beløb til renteopsparingen, indtil den låses i slutningen af måneden.

Sådan opsiger du en renteopsparing

Hvis du har brug for at opsige din renteopsparing før tid kan du sagtens det. Ved ophævelse før tid betales dog et gebyr på 4%.

Du opsiger den ved at gøre følgende:

1. Åben Lunar-appen.

2. Klik på fanen Udforsk.

3. Klik på Renteopsparing.

4. Vælg den konto du ønsker at opsige og tryk på Luk.

Kontoen vil nu blive lukket efter 31 dage. Bemærk at det derfor også kan tage op til 31 dage før pengene bliver udbetalt til din primære konto.

FAQ

Hvor mange renteopsparinger kan jeg have?

Du kan oprette så mange renteopsparinger som du vil. Du kan dog først lave en ny renteopsparing, når den anden renteopsparingskonto er låst.

Kontoen vil blive låst i slutningen af den måned, hvor renteopsparingskontoen er lavet.

Hvilken konto bliver renten udbetalt til hver måned?

Renten vil først blive udbetalt til din renteopsparingskonto og derefter vil den blive indsat på din primære konto.

Kan jeg få en anden rente, hvis jeg opgraderer til et andet abonnement?

Nej. Når renteopsparingskontoen først er låst ændrer renten sig ikke. Så selvom du opgraderer til et andet abonnement mens du har en aktiv renteopsparingskonto betyder det ikke, at den rente du modtager på renteopsparingskontoen ændrer sig.

Her er et eksempel: Hvis du har været Standard bruger i et år, vil du ikke få en stigning fra +2,00% til +2,25% i de sidste to år, selvom du opgraderer til Plus.