Søknad
Hvorfor trenger dere å vite noe om mine kunders betalingsmåter?
Hvorfor trenger dere å vite noe om mine kunders betalingsmåter?

Finn ut hvorfor vi trenger å vite noe om dine kunders betalingsmåter

Alba avatar
Skrevet av Alba
Oppdatert over en uke siden

Hos Lunar er det vår plikt å kunne forstå hvordan våre brukere driver sin virksomhet. Derfor er det også relevant å spørre om, og få svar på, hvordan dine kunder har mulighet til å betale deg som bedrift.

Det er helt greit å bare ha ett betalingsalternativ. Det er også helt greit å ha flere – alle selskaper er forskjellige. Vi trenger bare å bli informert om hvilke betalingsmuligheter dine kunder har.

Driver du for eksempel en nettbutikk hvor du kun godtar kortbetalinger, velger du det. Dersom du i tillegg godtar fakturabetaling velger du dette som et alternativ.

Har du f.eks. en fysisk butikk hvor du både tar imot kortbetaling og MobilePay, så velger du disse to og fortsetter.