Alle samlingerBedriftSøknad
Hvorfor skal jeg linke til der selskapet er til stede på nett?
Hvorfor skal jeg linke til der selskapet er til stede på nett?

Finn ut hvorfor vi trenger å vite hvor selskapet er til stede på nettet

Alba avatar
Skrevet av Alba
Oppdatert over en uke siden

Hos Lunar er det vår plikt å kunne forstå hvordan våre brukere driver sin virksomhet og hvor virksomheten er synlig. Derfor må vi vite hvilke plattformer selskapet er til stede på.

Hvis selskapet er til stede på nett, vennligst nevn stedene hvor selskapet er på nett.

Dette kan f.eks. være:

• Instagram

• Facebook

• Linkedin

• Virksomhetens hjemmeside

Vi ønsker å forstå hvordan du driver din virksomhet og fra hvilke salgskanaler du finner kundene dine. Derfor kan det også være mange andre steder der du er til stede på nett. Sett inn en link til alle sidene dine – da blir det enklere for oss å behandle søknaden din.