Søknad
Hvorfor spør dere om forventet omsetning for de neste 12 månedene?
Hvorfor spør dere om forventet omsetning for de neste 12 månedene?

Finn ut hvorfor vi spør om forventet omsetning.

Alba avatar
Skrevet av Alba
Oppdatert over en uke siden

Hos Lunar er det vår plikt å kunne forstå hvordan våre brukere driver sin virksomhet og hvilken omsetning de forventer. Derfor må vi vite hvordan din forventede inntekt for de neste 12 månedene ser ut.

Gi derfor et realistisk estimat på forventet omsetning. Det forventes ikke at du treffer det nøyaktig, men vi vil gjerne at du kommer med ditt beste anslag på hva du forventer å ha i inntekt.