Søknad
Hvorfor trenger dere å vite noe om mine tidligere bankforhold?
Hvorfor trenger dere å vite noe om mine tidligere bankforhold?

Finn ut hvorfor vi spør om dine tidligere bankforhold.

Alba avatar
Skrevet av Alba
Oppdatert over en uke siden

I prosessen med å få en bedriftskonto i Lunar trenger vi svar på relevante spørsmål. Det må vi for å danne oss en oversikt over selskapet og deres historie, og hvilken aktivitet vi kan forvente å se i løpet av kundeforholdet. Det er et krav vi som finansforetak må oppfylle overfor myndighetene.

Vi ber om dine tidligere bankforhold for å gi oss en oversikt over om du tidligere har hatt en annen bank. Selv om det kan virke dumt om du nesten nettopp har stiftet bedriften din, ser vi ofte selskaper som de første månedene bruker sin private konto som bedriftskonto.

Dersom din bedrift er litt eldre og har hatt konto i en annen bank tidligere, så er det interessant for oss å vite. Når vi vurderer søknaden din prøver vi å danne oss en samlet oversikt over selve driften, men selskapets historie er også en faktor vi ser på, og derfor spør vi om det.