Konto
Tilgang til kontoen min

Her kan du lese om hvem som har tilgang til kontoen din

Oppdatert over en uke siden

Hvem har tilgang til kontoen min?

Det er kun eieren av kontoen som har tilgang. Det skyldes at det er kun er den som har søkt om en bedriftskonto som har registrert seg med sin personlige BankID. Det vil si at en regnskapsfører ikke har generell eller visningstilgang.

Hva hvis regnskapsføreren min trenger en kontoutskrift?

Hvis regnskapsføreren din trenger en kontoutskrift må vedkommende kontakte eieren av kontoen. For å finne kontoutskriften i appen må du gjøre følgende:

1. Trykk på kontoen du ønsker å hente konutskrift fra.

2. Trykk deretter på “Eksporter”

3. Velg om kontoutskriften skal være i PDF eller CSV.

4. Velg ønsket periode

5. Avslutt med “Eksporter”

Nå har du en kontoutskrift på enheten din i ønsket format og for ønsket periode, som kan videresendes til din regnskapsfører.