Bedrift
Konto
Stenge bedriftskontoen

Her kan du lese om hvordan du avslutter bedriftskontoen din

Alba avatar
Skrevet av Alba
Oppdatert over en uke siden

Hvis gründereventyret ditt har tatt slutt, eller hvis du ikke lenger vil drive en bedrift og ønsker å stenge bedriftskontoen din, er det enklere enn du tror. Alt som trengs er bare en melding til vår kundeservice:

Stegene under må fullføres før kontoen din videresendes til stenging:

• Saldoen på kontoen din må stå i 0 NOK

• Reservasjoner på kortet må være sluppet

• Evt. betalingsavtaler må være flyttet

Verdt å vite

Når bedriftskontoen din er videresendt til stenging, vil det være en behandlingstid på opptil 14 dager. Hvis du angrer i mellomtiden og ønsker å beholde kontoen din, er det viktig at du ringer kundeservice umiddelbart.