Nettbanksinnbrudd

Her kan du lese om hva du skal gjøre hvis du har blitt utsatt for et nettbanksinnbrudd.

Alba avatar
Skrevet av Alba
Oppdatert over en uke siden

Dessverre kan det skje at noen blir utsatt for nettbanksinnbrudd. Her gjelder det å holde seg i ro til tross for den ubehagelige situasjonen.

Hvis du oppdager at du har blitt utsatt for et nettbanksinnbrudd, må du gjøre følgende:

• Sperre kortene dine

Når du har sperret kortene dine, kan du i mellomtiden ringe kundeservice, hvor de vil hjelpe deg videre.

Hva bør du gjøre som kunde?

• Du må kontakte din andre bank og sperre BankID

• Be din andre bank kontakte oss skriftlig til documentation-no@lunar.app

• Anmelde saken til politiet

Greit å vite

Om du er i tvil i hva du skal gjøre kan du ringe til kundeservice, så vil de gjennomgå hva som må gjøres og hva som skjer videre.