Overførsler over 200 000 NOK

Her kan du lese om fremgangsmåten for å overføre over 200 000 NOK

Alba avatar
Skrevet av Alba
Oppdatert over en uke siden

For overføringer over 200 000 kr må du skrive til kundeservice. Vi trenger følgende:

• Beløp

• Avsenderens kontonummer

• Mottakers kontonummer

• Hva teksten for overføringen skal inneholde for både avsender og mottaker

• I hvilken forbindelse beløpet skal overføres

• Hvorfor overføringen ikke kan gjøres selv i Lunar-appen

Videre må vi be deg om å sende dokumentasjon på overføringen. Dette kan f.eks. være en kontoavtale, kjøpsavtale eller annet med all relevant informasjon. Dokumentasjonen sendes til: documentation-no@lunar.app

(MERK: Vi må be om å få dokumentene som PDF filer)
Så snart vi har mottatt ovenstående fra deg og godkjent det, overfører vi det du ba om.