Sett inn penger på Lunar-kontoen din

Lær hvordan du setter inn penger på Lunar-kontoen din slik at du kan begynne å bruke dem.

Alba avatar
Skrevet av Alba
Oppdatert over en uke siden

Hos Lunar får alle brukere tildelt en bankkonto i forbindelse med opprettelse. Du er derfor (nesten!) klar til å begynne å bruke Lunar så snart søknaden din har blitt godkjent. For at du skal kunne komme i gang er du nødt til å sette inn penger på kontoen.

Sett inn penger på din konto

1. Åpne Lunar-appen din og klikk på “Overfør” til venstre under “Hjem”.

2. Deretter velg hvilken metode og beløp

3. Så er det bare å følge stegene og dra pilen mot høyre for å bekrefte!

Greit å vite

• Med Vipps og kort må beløpet minimum være 100 kr

• Du kan maks overføre 150 000 kr i måneden med Vipps og kort, om du skal overføre mer en dette, må du benytte deg av en bankoverføring.

• Vær oppmerksom når du skal sette inn penger via kort. Du kan kun bruke to forskjellige kort per inneværende måned, men kun ett kort om gangen. Velger du å bytte kort i løpet av måneden, kan du ikke lenger bruke det første kortet før vi går inn i en ny måned. Du må derfor fortsette å bruke det sist brukte kortet resten av måneden.

• Det er ikke mulig å sette inn kontanter på Lunar-kontoen din da vi ikke har egne minibanker eller filialer.