Kontoutskrift

Les om hvorfor vi trenger kontoutskrift – og hvordan du får tak i en i Lunar-appen.

Anna avatar
Skrevet av Anna
Oppdatert over en uke siden

Hent ut kontoutskrift i Lunar-appen din

For å hente ut kontoutskrift gjør du slik:

• Fra Hjem-skjermen i Lunar-appen, trykk på Kontoer

• Velg så den kontoen du ønsker utskrift for

• Trykk på Eksporter

• Velg format og tidsperiode

Hvorfor spør Lunar om kontoutskrift?

Noen ganger vil du som bruker bli bedt om å sende inn en kontoutskrift. Dette er fordi vi som bank er forpliktet til å ha grundig kjennskap til våre brukere. Kontoutskriften er en trygg måte å få et innblikk i hvordan en brukers økonomi fungerer. Du kan se ulike trender, og dette kan bidra til å skape oversikt. Det er viktig å påpeke at du ikke har blitt mistenkt for noe bare fordi vi ber om kontoutskrift. Kontoutskriften er en av de mest etterspurte formene for dokumentasjon i finansinstitusjoner.