Project Blue

Med Project Blue kan du gjøre en forskjell for miljøet og hjelpe til med å rense havet for plast, hver gang du bruker Lunar-kortet ditt.

Alba avatar
Skrevet av Alba
Oppdatert over en uke siden

Project Blue

Med Project Blue kan du gjøre en forskjell for miljøet og hjelpe med å rense havet for plast hver gang du bruker Lunar-kortet ditt.

Lunar er den første nordiske banken som gjør det mulig for brukerne å donere til veldedighet gjennom deres eget forbruk.

Project Blue er et initiativ som gir deg muligheten til å hjelpe med redusering av plast i havene rundt oss. Du gjør dette gjennom bidrag basert på kjøpene dine med Lunar-kortet ditt. Det skjer altså automatisk, så du ikke behøver å tenke over det. Project Blue er en del av Lunar Earth, som er en paraply for initiativer vi løpende iverksetter for å gi et bidrag til en mer bærekraftig verden.

Slik fungerer det

Bidrag ved å bruke ditt kort

Du kan bidra med mellom 1 og 5 kroner for hver 1000 kr du bruker.

Lunar bidrar til din donasjon

Vi legger på 2% til alle dine bidrag.

Felles miljømål

Vi støtter en rekke forskjellige gode formål til fordel for miljøet.

Slik kommer du i gang med Project Blue

1. Åpne Lunar-appen din og velg fanen Produkter i menyen nederst på skjermen.

2. Finn Project Blue under Kontofordeler og klikk på den.

3. På denne siden kan du lese mer om hvordan Project Blue fungerer og hvilke initiativer vi har igangsatt med Lunar-brukernes bidrag. Trykk på Velg ditt bidrag for å komme i gang.

4. Velg hvor mye du vil bidra med. Du velger et bidrag mellom 1-5 kr. pr. 1000 kr du bruker med kortene dine. Til dette donerer Lunar ytterligere 2% av bidraget ditt, som legges til donasjonen din. På den måten bidrar vi sammen til å rense havene rundt oss for plast og avfall.

5. Når du har valgt, trykk på Fortsett.

6. På neste side kan du lese brukerbetingelsene våre. Når du har lest disse, trykk på Fortsett på bunnen av siden.

Sånn! Du bidrar nå til Project Blue og gjør en forskjell hver gang du bruker kortet ditt.

Ofte stilte spørsmål

Hvem er Lunars samarbeidspartnere?

Vi har for øyeblikket to Project Blue-partnere:

Vi ser løpende på både nåværende og nye samarbeidspartnere for å sikre oss den høyeste kvaliteten.

Blir jeg trukket et gebyr for å bidra?

Nei. Det er ikke gebyrer for å aktivere eller avbryte sin donasjon til Project Blue. Lunar tar heller ikke gebyrer for at brukere er en del av Project Blue.