Veiledning for opplasting av dokumentasjon fra telefonen

Her kan du finne hjelp til hvordan du finner, laster ned og laster opp dokumentasjon.

Alba avatar
Skrevet av Alba
Oppdatert over en uke siden

Som en del av søknadsprosessen vil du bli bedt om å sende inn dokumentasjon. Dette kan for eksempel være kontoutskrifter, fakturaer eller personlig identifikasjon som pass.

I tillegg er Lunar 100 % mobilbasert – noe som betyr at all dokumentasjon må sendes inn via appen vår.

Appen er kryptert, og det er derfor trygt å laste opp dokumentasjon på den måten.

Du kan generelt si at det er to ulike former for dokumentasjon, nemlig bilder og filer.

Bildene dekker ting som ID, førerkort, eller pass. Spør vi om disse tingene, må du ta et bilde direkte i appen, som så kan lastes opp.

Andre dokumenter kan være litt vanskeligere fordi de ikke nødvendigvis er noe du har på telefonen.

Men ikke bekymre deg! Vi har satt sammen en guide som er med på å danne en oversikt.

Prosessen for å sende inn dokumentasjon består ofte av tre trinn.

• Last opp dokumentasjon til din foretrukne nettlagring (Google Drive, Dropbox, OneDrive, etc.)

• Få tilgang til dokumentene fra telefonen

• Legg dem ved søknaden din til Lunar

Trinn 1 – Last opp dokumentasjon på nettet

Nedenfor finner du en liste over forskjellige guider som er laget for å veilede deg gjennom prosedyren.

BONUS! Hvis du har en Android-telefon, kan du koble telefonen til datamaskinen. Deretter kan du flytte dokumenter direkte fra datamaskinen til telefonen. Klikk her for å se hvordan.

Sørg for å lagre filene dine som PDF for å sikre at de er kompatible med det støttede filformatet i appen.

Trinn 2 - få tilgang til dokumentene fra telefonen

Den enkleste måten å få tilgang til dokumentene dine fra telefonen på er å lagre dem direkte på telefonen.

Du kan gjøre dette på følgende måter:

IPhone

Android

1. Finn filen din og åpne den

2. Trykk på ‘Share’ eller ‘Del’ for å lagre

3. Eksporter filen til smarttelefonen din, og trykk på ‘lagre i filer’

4. PDFen er nå tilgengelig på din iPhone.

1. Finn filen din og åpne den

2. Trykk på de tre prikkene og
    velg “lagre som”

3. Velg hvor filen skal lagres

4. Du kan nå få tilgang til PDFen
    på smarttelefonen din.

Trinn 3 - Legg ved dokumentasjonen til søknaden din

Når filen er tilgjengelig på telefonen din, kan du laste den opp i appen ved å trykke på "+"-tegnet. Velg ønsket fil og bekreft valget.

Spørsmål? Du kan kontakte Lunars support på telefon +47 23 96 30 00

Hilsen,

Lunar