Sett inn penger

Les hvordan du setter inn penger på Lunar-kontoen din

Oppdatert over en uke siden

For å sette inn penger på din Lunar-konto, kan du benytte deg av innskuddsmetodene Vipps og Kort, eller gjøre en helt vanlig bankoverføring.

Hvis du velger å sette inn penger med Vipps eller Kort, vil pengene komme inn på kontoen din umiddelbart. Gjør du en bankoverføring, kan det ta 1-2 virkedager før pengene er på kontoen din.

Vipps

• Fra hjem-skjermen i Lunar-appen, trykk på Betalinger

• Trykk på Sett inn penger

• Velg Vipps

Du må minimum sette inn 100 kr, og maks sette inn 5500 kr per innskudd. 5500 kr er også maksgrense for innskudd med Vipps per døgn.

Det er ingen gebyrer for innskudd med Vipps.

Kort

• Fra hjem-skjermen i Lunar-appen, trykk på Betalinger

• Trykk på Sett inn penger

• Velg Kort

• Skriv inn kortinformasjon til kortet du vil bruke

Du kan kun legge inn to kort per løpende 30 dager.

Maksgrense for innskudd med kort er 5500 kr per innskudd og per døgn.

Det er ingen gebyrer for innskudd med kort.

Bankoverføring

Du kan enkelt gjøre en bankoverføring fra din andre bank til din Lunar-konto. En vanlig bankoverføring kan ta 1-2 virkedager. Det er ingen beløpsgrense for innskudd med bankoverføring.

Vi tar ingen gebyrer for overføringer mellom norske bankkontoer.

Ler mer om gebyrer og beløpsgrenser i vår prisliste HER.