Angrerett
Oppdatert over en uke siden

Du har 14 dagers angrerett fra det øyeblikket du har startet en av våre betalte planer 👉Standard, Plus og Unlimited.

Ønsker du å kansellere abonnementet ditt i løpet av 14-dagersperioden? Ta kontakt med kundestøtte via chatten i appen eller ved å ringe oss.

Følg disse enkle trinnene for å chatte med oss 👇.

• Logg inn i Lunar-appen din

• Trykk på det runde profilikonet øverst i venstre hjørne

• Klikk deretter på "Hjelp og support" og "Meldinger".

• Til slutt klikker du på den lille boksen med en penn i øvre høyre hjørne.

Når angrefristen din har utgått, er det en oppsigelsestid for den gjenværende måneden.