Alle samlingerKontoFelleskonto
Generelt om felleskonto

Bli klokere på hvordan en Lunar felleskonto fungerer og få svar på dine spørsmål.

Odette avatar
Skrevet av Odette
Oppdatert over en uke siden

Hva er en felleskonto?

En felleskonto er en konto som du kan dele med opptil 10 andre Lunar-brukere. Med felleskontoen har vi gjort det superenkelt for deg å dele økonomi med andre, slik at du f.eks kan sette opp en mat - eller budsjettkonto med din partner eller en reisekonto med en vennegjeng.

Alle som er medlem av en felleskonto kan gjøre følgende:

✅ Overføre penger til og fra felleskontoen

✅ Bestille et fysisk og et virtuelt Visa Debit-kort til kontoen og foreta kortbetalinger

✅ Se felleskontoen i Lunar appen og følge med på alle transaksjoner på kontoen.

✅ Kommentere på transaksjoner

Eieren av felleskontoen kan gjøre følgende:

✅ Invitere deltakere

✅ Godkjenne deltakere

✅ Fjerne deltakere (og dermed også blokkere tilknyttede kort)

Ofte stilte spørsmål

Hvem kan opprette en felleskonto?

Felleskontoen kan opprettes av deg som har Standard, Plus eller Unlimited. Resten av deltakerne kan bli med uansett om de er Light-, Standard -, Plus - eller Unlimited-brukere. Light brukere kan være medlem av opptil 3 felleskontoer om gangen.

Hvor mange felleskontoer kan man opprette?

Alle ekstra kontoer kan gjøres om til en felleskonto, så det er ingen grense for hvor mange felleskontoer Standard, Plus- og Unlimited-brukere kan opprette - men du må betale for ekstra kontoer dersom antallet overstiger det som er inkludert i abonnementet ditt.

Hvor mange personer kan delta på en felleskonto?

Det kan maksimalt være 11 medlemmer på en felleskonto - dvs. én eier og ti deltakere.

Hva skjer hvis eieren av felleskontoen fjerner et medlem og sperrer kortet?

Kontoeieren har rett til å fjerne medlemmer fra kontoen og kontomedlemmer har ingen krav på gjenstående saldo.

Kan kontoen brukes som en bedriftskonto?

Nei. I likhet med våre andre private kontoer kan felleskontoen kun brukes til private formål.