Velkomstbonus

Her kan du lese mer om velkomstbonusen vår og kriteriene for den.

Odette avatar
Skrevet av Odette
Oppdatert over en uke siden

Vi har en velkomstbonus til våre nye Lunar-kunder! De første 10 000 nye Lunar-kundene får en velkomstbonus på 6 000 EuroBonus-poeng. Deretter vil nye kunder motta 3 000 poeng*. For å motta en velkomstbonus må visse kriterier være oppfylt.

Kriterier:

1. Åpne en Lunar-konto etter 17. juni 2024

2. Bestille ditt SAS EuroBonus Lunar-kort innen 2 uker etter at du har åpnet kontoen

3. Ha et aktivt SAS EuroBonus Lunar-kort i minst 3 måneder

4. Bruke minst 15 000 NOK med SAS EuroBonus Lunar-kortet ditt i løpet av disse tre månedene

5. Ikke ha hatt en Lunar-konto de siste 2 årene

Dersom du oppfyller alle krav nevnt, vil du motta velkomstbonusen innen tre måneder etter at du har oppfylt alle kriterier.

*Tilbuddet gælder kun for nye Lunar-brugere. De første 10.000, der tilmelder sig SAS EuroBonus Lunar-kortet, modtager 6.000 ekstra EuroBonus-point, mens nye brugere derefter vil modtage 3.000 point. Tilbuddet gælder for brugere, der er tilmeldt Lunar den 18. juni 2024 eller senere og har tilmeldt sig SAS EuroBonus Lunar-kortet inden for 14 dage efter at være blevet godkendt som bruger. Brugere, der har haft en Lunar-konto inden for de sidste 2 år, er ikke berettigede til tilbuddet. For at kvalificere dig skal du forblive tilmeldt SAS EuroBonus Lunar-kortet i mindst 3 måneder og bruge mindst 15.000 kr. på poenggivende transaksjoner med SAS EuroBonus Lunar-kortet i denne perioden. Du finner mer informasjon om våre vilkår og betingelser og hvilke typer transaksjoner som gir deg poeng på nettsiden. Point vil blive krediteret efter de 3 måneder.