Business
Kort
Beställ ett företagskort

Här kan ni läsa om hur ni beställer ett företagskort.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Såhär beställer ni ett kort

1. Logga in i Lunar-appen

2. Tryck på “Kort” i nedre menyraden

3. Välj fysiskt eller digitalt kort

4. Välj PIN-kod

5. Svep pilen från vänster till höger

Voilá! Nu ska ni se en bekräftelse på att ni beställt ett kort. Se vår prislista här.

Bra att veta

• Om kontoägaren beställer ett fysiskt kort skickas det till den privata adressen som vi hämtar från Skatteverket.

• Om en teammedlem beställer ett fysiskt kort skickas det till företagets adress.

• Fysiska kort är aktiva direkt, men vid första köpet behöver kortet sättas in i kortterminalen följt av att ange PIN-kod.

• Digitala kort är aktiva inom 24 h efter att de är skapade och går att koppla till Apple Pay/Google Pay direkt.