Betala räkningar

Här kan ni läsa mer om hur ni betalar räkningar och sätter upp kommande betalningar.

Odette avatar
Skrivet av Odette
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Betala räkningar

Här är en steg-för-steg guide för att betala en räkning i appen:

1. Klicka på Betalningar i nedre menyraden

2. Klicka på Betala räkning

3. Fyll i bankgironummer och OCR eller referens

4. Ange belopp

5. Nu kan du se en översikt för betalningen. Se över informationen så att allt stämmer

6. Här kan du välja att lägga en anteckning för dig själv, helt valfritt såklart

7. Du kan också välja att schemalägga betalningen ett kommande datum istället. Klicka på Datum för att välja ett framtida datum

8. Svep med fingret från vänster till höger för att bekräfta

9. Bekräfta betalningen

10. Klart! Nu ska du se en bekräftelse i appen.

Vill du stoppa en schemalagd betalning?

Det gör du enkelt i appen. På hemskärmen ska du se kommande transaktioner. Klicka på din kommande transaktion, välj Ta bort och bekräfta att ta bort betalningen. Voilà!

Beloppsgränser

Det finns gränser för betalningar som inkluderar både konto-till-kontoöverföringar och bankgirobetalningar, som att betala räkningar. Gränsen är 500 000 kr per betalning och dag.