Stäng ditt extra konto

Här kan du läsa om hur du stänger ett extra konto.

Kasper avatar
Skrivet av Kasper
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Är ditt extra konto överflödigt? Låt oss hjälpa dig att stänga kontot!

Såhär stänger du ett extra konto

1. Logga in i appen och klicka på din profilbild i övre, vänstra hörnet

2. Klicka på "Hjälp & support" följt av "Meddelanden"

3. Klicka på lilla symbolen högst upp till höger bredvid krysset

4. Skriv ett meddelande till oss om att du vill stänga ditt konto och ange vilket av dina extra konton du önskar stänga

Vår kundsupport kommer därefter att hjälpa dig stänga ditt extra konto.

Bra att veta

När ditt konto stängs kommer följande ske automatiskt:

• Alla fysiska och virtuella kort kopplade till kontot spärras

• Innestående saldo flyttas till ditt huvudkonto