Privat
Konto
Anslut ditt andra bankkonto

Här kan du läsa om hur du ansluter ditt andra bankkonto.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hos oss kan du ansluta dina andra bankkonton till din Lunar-app. Det har vi möjliggjort för att du ska få en bättre översikt över din ekonomi på ett och samma ställe.

Så här ansluter du andra bankkonton:

1. Öppna Lunar-appen och välj “Utforska”

2. Välj “Anslut bank”

3. Tryck på “+Lägg till bank”

4. Välj vilken bank du ska ansluta

5. Läs noggrant igenom informationen och acceptera samtycke

6. Följ stegen för att till sist signera med BankID

Nu ska du ha anslutit ett andra bankkonto till din Lunar-app. Du ska se det anslutna kontot under “Hem” i appen.

Dina pengar och uppgifter är skyddade

Lunar Bank innehar tillstånd som bank och står under tillsyn av den danska Finansinspektionen. Dina pengar omfattas av den danska insättningsgarantin. Insättningsgarantin täcker innestående belopp på ditt Lunar-konto med upp till 100 000 EUR, vilket motsvarar cirka 1 000 000 kronor.

Det finns inte något offentligt register i Danmark så som Riksgälden. I Danmark finns istället en "fallbackregel" som säger att alla institut med tillstånd som bland annat pengeinstitut, som Lunar Bank, är automatiskt anslutna till Garantiformuen; som innebär insättningsgarantin.

• HÄR kan du läsa om formen

• HÄR framgår det att Lunar Bank har tillstånd som pengeinstitut

Vi behandlar dina uppgifter säkert och konfidentiellt i enlighet med GDPR-lagstiftningen. Om du vill koppla bort dina andra bankkonton kommer vi naturligtvis också att radera dina uppgifter i vårt system. Du kan läsa mer i vår integritetspolicy.