Alla samlingarKryptoKryptohandel
Köp och sälj krypto på Lunar Block

Här hittar du mer information om hur du köper och säljer kryptovaluta på Lunar Block.

Odette avatar
Skrivet av Odette
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Innan du kan handla kryptovalutor med Lunar Block behöver du genomföra ett kort test för att se till att du har grunderna på plats. Om du inte har genomfört testet ännu kan du läsa om hur du gör det i här.

Bra att veta innan du sätter igång

• Precis som på andra krypto plattformar medföljer en hög risk när du köper och säljer krypto på Lunar Block.

• Lunar Block regleras inte av den danska finansinspektionen och därför har du inte samma skydd som när du handlar med värdepapper eller andra reglerade tillgångar.

Köp och sälj kryptovaluta på Lunar Block

Köp kryptovaluta

1. Öppna din Lunar-app

2. Klicka på Tillgångar i nedre menyraden

3. Här kan du få en översikt över de olika valutorna du kan köpa via Lunar Block — och också se valutornas aktuella pris och utveckling

4. Klicka på det coin du vill köpa

5. Här kan du också läsa lite mer om valutan och hitta en länk till den officiella hemsidan

6. Tryck på Köp för att köpa lite av den valda valutan

7. Ange belopp du vill köpa. Pengarna kommer att dras från ditt huvudkonto. Tryck sedan på Fortsätt. Lägsta belopp för ett köp är 150 kr och högsta belopp är 110 000 kr.

8. På nästa sida kan du granska det erbjudande som Lunar Block har tagit fram åt dig. Om du vill gå vidare med köpet klickar du på Bekräfta köp.

Du kommer nu att bli ombedd att godkänna betalningen från ditt primära konto. Svep åt höger längst ner på skärmen för att godkänna och ange sedan ditt lösenord för Lunar-appen för att slutföra köpet.

Nu har du köpt kryptovaluta på Lunar Block!

Sälj kryptovaluta

1. Öppna din Lunar-app

2. Klicka på Tillgångar i nedre menyraden

3. Du kommer nu att se en översikt över dina kryptovalutor. Välj det coin du vill sälja.

4. Klicka på Sälj längst ner på skärmen.

5. Du behöver nu ange beloppet för den kryptovaluta du vill sälja. Tryck sedan på Fortsätt.

På nästa sida kan du granska det försäljningserbjudande som Lunar Block har erhållit åt dig. Om du vill fortsätta med försäljningen sveper du åt höger längst ner på skärmen för att godkänna och anger sedan ditt lösenord för Lunar-appen för att slutföra.

Sådär! Du har nu sålt kryptovaluta på Lunar Block. När transaktionen har bekräftats kommer du att få ett mejl med alla detaljer. Pengarna från försäljningen läggs direkt på ditt huvudkonto.