Såhär ansöker du om ett lån

Här kan du läsa mer om hur du ansöker om ett lån hos SevenDay Bank via Lunar-appen.

Kasper avatar
Skrivet av Kasper
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Att ansöka om ett lån är enkelt. Följ de här stegen för att göra en ansökan i Lunar-appen:

1. Klicka på “Lån” i övre menyraden

2. Klicka på “Få ett icke bindande erbjudande"

3. Välj “Privatlån” eller “Samlingslån”

Följ sedan stegen genom att besvara frågorna. Läs till sist igenom din låneansökan och se över att uppgifterna stämmer innan du skickar in den.

Kontakta SevenDay Bank för eventuella frågor eller funderingar gällande din ansökan.

• Du kan läsa mer om SevenDay Bank här.

• Du når SevenDay Bank på telefonnummer: 0770 17 77 77 och på mejladress: kundcenter@sevenday.se

• Deras öppettider är 09.00-16.00 på vardagar och 11.00-16.00 på helger