Lunar Standard

Här kan du läsa mer om Lunar Standard.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Med Standard får du tre konton, tre digitala kort och ett fysiskt kort för 19 kr/månad.

I Standard ingår en rad smarta funktioner:

• Anslut din andra bank

• Få notifikationer när du använder ditt kort — håll enkelt koll på när du spenderar

• Skapa en skräddarsydd budget

• Skapa smarta mål som automatiskt rundar upp och överför ett belopp varje gång du använder ditt kort. Spara till dina drömmar utan att tänka på det!

• Hantera dina prenumerationer direkt i Lunar-appen

• 3,75% i sparränta*

• Skapa och delta i gemensamma konton med vänner och familj

• Erbjudanden från våra partners — läs mer om våra samarbetspartners och erbjudanden i appen

Standard har ingen bindningstid. Uppsägningstiden är innestående månad.

Vill du ändra paket? Läs mer här. Du hittar vår fullständiga prislista här.

*Sparräntan gäller till 1 050 000 SEK, därefter är räntan 0%. Dina pengar omfattas av den danska insättningsgarantin upp till 100 000 EUR, motsvarande ca 1 miljon svenska kronor.