Alla samlingarKontoGenerellt om konto
Kontohantering via Lunar-appen

Här kan du läsa om varför ditt konto hos oss hanteras genom Lunar-appen.

Odette avatar
Skrivet av Odette
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

På Lunar är allt digitalt. Vi har inga kontor och inga rådgivare. Istället har vi digitala lösningar för att göra livet lite enklare för dig som kund.

Vår inställning till digitala lösningar innebär att vi ständigt investerar i teknik och design för att förbättra din bankupplevelse. Vi förstår att världen rör sig snabbt, och vårt mål är att göra din bank lika sömlös som resten av ditt digitala liv.

Kan jag logga in på banken via min dator?

Nej, det kan du inte. Om du är privatkund kommer du inte att ha tillgång till någon internetbank som du är van vid hos traditionella banker. Du använder vår app för antingen Android eller iOS, och i appen kan du göra allt.

Vi erbjuder ingen internetbank för våra privatkunder, eftersom vi lägger all vår kraft på att göra det ekonomiska livet så enkelt som möjligt via vår app. Det du normalt gör online försöker vi lösa med att utveckla teknik, bättre användarupplevelser och genomtänkta lösningar.