Klagomål

Här kan du läsa om hur du går tillväga för att göra ett klagomål.

Odette avatar
Skrivet av Odette
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vi vill alltid överträffa våra kunders förväntningar för både bemötande, tjänster och produkter. Om vi inte gör det, kan du lämna ett klagomål. Det bästa sättet är att börja med att kontakta vår kundsupport för support och feedback. Du kan kontakta oss via chatten i appen, via mejl till mejladress support@lunar.app och via telefon på telefonnummer 010 555 85 05. Du hittar vår chatt i appen genom att klicka på din runda profilikon i övre, vänstra hörnet följt av att klicka på “Hjälp och support” och “Meddelanden”.

Om du inte är nöjd med vårt svar kan du skapa ett klagomålsärende. Klagomålsansvarig gör en opartisk bedömning av ärendet och går noggrant igenom din upplevelse av händelseförloppet. Vi rekommenderar att du skickar ditt klagomål per mejl till klagomal@lunar.app. När du har skickat in eller meddelat oss ditt klagomål kommer du att motta en bekräftelse på att vi tagit emot ditt klagomål. Vi kommer att besvara ditt klagomål skriftligen inom 15 bankdagar från att vi tagit emot det. Om särskilda skäl föreligger, kan vi behöva mer tid att utreda saken. Du kommer i sådana fall få meddelande därom inom 15 dagar från att vi tog emot ditt klagomål tillsammans med information om när svaret beräknas lämnas och de skäl som förseningen beror på. Vid särskilda skäl får du svar inom 35 dagar. I ditt meddelande behöver du uppge följande information:

• Beskrivning av ditt ärende

• Hur du vill att vi ska lösa problemet

• Eventuell dokumentation eller underlag