Överföringar

Här kan ni läsa om var ni hittar kontodetaljer och hur ni gör en överföring från företagskontot.

Odette avatar
Skrivet av Odette
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hitta kontodetaljer

Behöver ni ha kontouppgifter för att göra en överföring till företagskontot? Ni hittar enkelt till kontodetaljer i Lunar-appen 👇

1. Logga in i Lunar-appen

2. Tryck på kontot

3. Tryck på "Detaljer"

Här kan ni hitta kontonummer, IBAN, SWIFT och bankadress.

Överföringsguide

Ni kan enkelt göra överföringar från ett företagskonto till andra svenska bankkonton. Följ de här stegen 👇

1. Logga in i Lunar-appen

2. Tryck på kontot

3. Tryck på "Överför"

4. Skriv in clearing-och kontonummer

5. Fyll i belopp

6. Tryck på "Klart"

7. Ange meddelande (Detta är frivilligt)

8. Godkänn överföringen genom att svepa pilen över skärmen från vänster till höger i pilens riktning

Bra att veta om överföringar

En överföring tar 1-3 bankdagar och ni kan föra över max 200 000 kr per dag. Behöver ni göra en större överföring än så? Då är ni välkomna att kontakta vår kundsupport, så hjälper vi er.

Se vår prislista 👉här.