Beställ ett kort

Här kan du läsa om hur du beställer ett kort.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Att beställa ett kort är verkligen superenkelt.

Följ de här stegen i din Lunar-app 👇

1. Tryck “Kort” i övre menyraden

2. Tryck på “Lägg till+” i nedre, högra hörnet

3. Välj om du vill ha ett digitalt eller fysiskt kort

4. Välj färg på ditt kort och välj sedan vilket konto kortet ska tillhöra (du kan inte ändra detta i efterhand)

5. För det fysiska kortet👉 Skapa en PIN-kod för ditt nya kort (detta kan inte ändras i efterhand) och kontrollera att din adress är korrekt och att ditt namn framgår på din brevlåda — utan detta kan vi inte garantera att kortet levereras rätt

6. Svep pilen från vänster👉 till höger för att bekräfta din beställning av kortet

Tadaa! Det fysiska kortet är aktivt direkt och det digitala kortet är aktivt inom 24h. Det innebär att du kan börja använda ditt kort online och ansluta det till Apple Pay/Google Pay för att kunna genomföra köp eller koppla det till din streamingtjänst.

Leveranstiderna varierar beroende på vad du har beställt för kort.

Se våra leveranstider här👇

• Digitalt kort: Du får kortet direkt i din Lunar-app

• Light/Standard kort: 7-15 bankdagar

• Plus kort: 5-12 bankdagar

• Metallkort: 2-10 bankdagar

Kan jag beställa ett Mastercard med Lunar?

Lunar erbjuder inte Mastercard, däremot erbjuder vi Visa Debit kort, som du både kan handla och göra kontantuttag med.